vineri, 4 februarie 2011

I miss you...

O noua zi...Un nou gand ce ma aduce aproape de tine...Doar in vis!

Cu cat stau aici si privesc pe geam vazand natura care incearca din rasputeri sa se trezeasca la viata ma gandesc mai mult la tine...Imi lipsesti!!!

Pana sa te intalnesc pe tine nu stiam ce inseamna sa iubesti o persoana atat de mult incat sa adormi cu gandul la el, atunci cand esti descurajat/a sa te uiti in  ochii lui/ei sau sa privesti o simpla poza de-a lui/ei si sa te simti vie...sa simti ca totul este posibil si ca poti sa treci peste orice...

Poate ca gresesc cand mint si spun ca nu te iubesc cand defapt...eu tin la tine foarte mult...si simt ca fara tine sunt cerul fara stele si ploaia fara nori....
Fiecare vorba rostita de tine, fiecare mesaj pe care mi-l trimiti chiar si  fiecare privire care mi-o arunci din coltul ochiului tau ma face sa Te Iubesc Din Ce In Ce Mai Mult!!!

E usor sa scrii atunci cand ai despre ce si atunci cand sentimentele sunt puternice...dar e greu sa scrii cand ai in suflet numai ura..Dragostea este un sentiment de fericire...dar in orice moment te poate intrista!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu